Handelsbetingelser

Alle priser hos Kildevang Vin er angivet i danske kroner inklusiv moms og afgifter pr. flaske. Priserne er dagspriser. Du skal være minimum 18 år for at kunne handle hos Kildevang Vin. Når du handler med Kildevang Vin indgås aftaler på dansk. Der tages forbehold for eventuelle prisændringer, afgiftsændringer, fejl i webshoppen, udsolgte varer samt udefrakommende forhold, der har indflydelse på priser og levering. Vin priserne er angivet uden leveringsomkostninger.

Bestilling af vine sker på www.kildevangvin.dk eller via email til ordre@kildevangvin.dk.

Ifølge forbrugeraftaleloven er levnedsmidler som vin ikke omfattet af returretten, så returnering af vinen er ikke umiddelbart muligt. Hvis du ikke er tilfreds med den leverede vin, så vil jeg alligevel meget gerne høre fra dig, så vi kan finde en løsning.

Jeg beder dig tjekke forsendelsen umiddelbart efter modtagelsen for at sikre, at du har fået den rette vin i de rette mængder uden skader. Er der skader på varerne, så bedes du gøre transportøren opmærksom på dette med det samme. Hvis du ikke har fået leveret de rigtige vine eller fået en forkert mængde, så bedes du kontakte Kildevang Vin omgående.

Kontakt: info@kildevangvin.dk

Fragt og levering

Alle vinpriserne hos Kildevang Vin er angivet uden leveringsomkostninger.

Ved køb over DKK 1.500,- leveres vinen uden fragtomkostninger. Ved køb under DKK 1.500,- faktureres et beløb på DKK 100,- for fragt og levering. Der leveres kun til adresser i Danmark (dog ikke Grønland og Færøerne).

Levering foretages primært af Vingaloppen, der leverer til både private adresser og erhversadresser. Jeg bestræber mig på at sende dine varer hurtigst muligt, så du har dem inden for 2-3 dage – dog kan forsinkelser forekomme.

Hvis du ønsker at afhente vinene direkte hos Kildevang Vin, så er det kun muligt efter aftale. Kryds af under afhentning i forbindelse med bestillingen, så jeg kan kontakte dig og aftale nærmere.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt mig endelig.

Kontakt: info@kildevangvin.dk

Med venlig hilsen,

Michael Brandt – Kildevang Vin