Om Kildevang Vin

Kildevang Vin er en lille enkeltmandsvirksomhed ejet af Michael Brandt. Jeg driver Kildevang Vin med en stor kærlighed og passion for vin og det gode liv.

Sortimentet hos Kildevang Vin er på nuværende tidspunkt forholdsvist begrænset, og udelukkende baseret på vin fra de ”gamle” vinlande i Europa. Med tiden vil sortimentet udvikle sig, og du vil nok også kunne se enkelte oversøiske vine finde deres plads på hylderne.

Kildevang Vin importerer ikke selv vinene, men udvælger dem i et godt samarbejde med en af Danmarks dygtigste og mest respekterede vinimportører. Derfor er det også således, at specielle forespøgsler fra tid til anden kan opfyldes, så tøv endelig ikke med at kontakte mig.

Den primære målgruppe for Kildevang Vin er vinelskende mennesker i privat regi, og sortimentet er således ikke tilpasset professionel anvendelse. Jeg giver dog gerne et tilbud på virksomhedens vingaver, hvis du har lyst til at prøve noget nyt.

Er I en gruppe mennesker i en virksomhed eller en vennekreds, der ønsker en privat vinsmagning, så er Kildevang Vin en mulig partner i dette. Jeg har god erfaring med at afholde smagninger med forskellige temaer – så spørg endelig.

Jeg håber at du vil tage dig tid til at kigge mit sortiment igennem. Hvis du undrer dig over noget, så skal du endelig spørge løs.

Kontakt: info@kildevangvin.dk

Med venlig hilsen,

Michael Brandt – Kildevang Vin