Pago de Carraovejas

Bodegaen med det nærmest umulige navn Pago de Carraovejas hører til blandt eliten i Ribera del Duero, og omtalerne kredser oftest omkring den konsistente høje kvalitet fra årgang til årgang.

Hele projektet omkring Carraovejas startede i 1987, da José María Ruiz førte projektet an med en vision om at skabe top vine, der kunne nydes i hans kendte restaurant José María af gæster og vinelskere.

Carraovejas råder i dag over mere end 150 hektar syd/sydøst-vendte vinmarker, hvoraf størstedelen er tilplantet med Tinto Fino (bedre kendt som Tempranillo), men ”Pagoen” råder også over Cabernet Sauvignon og Merlot. Markerne ligger ca. 850 meter over havets overflade.

Druerne hos Carraovejas høstes manuelt, og transporteres i afdæmpede vogne til gården, hvor de nedkøles før yderligere bearbejdning. Carraovejas er i dag en topmoderne vingård. Der benyttes både rustfri ståltanke samt fransk og amerikansk eg i lagringen.

eRobertParker.com/Neal Martin: ”These wines have a lot to offer: well-crafted and full of personality, the judicious use of Bordeaux varieties adds a little je ne sais quoi to the blend. These are well worth seeking out.”

Viser 1 resultat